Συχνές ερωτήσεις

Όλα μας τα προϊόντα είναι χειροποίητα οπότε χρειαζόμαστε λίγο χρόνο για να τα ετοιμάσουμε. Για αυτό το λόγο οι παραγγελίες χρειάζονται 2-7 εργάσιμες μέρες για να σταλούν.

Αρχικά λυπούμαστε πολύ! Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας,είτε μέσω email: amelie-handmadebeauty@hotmail.com είτε τηλεφωνικά στο 2221311757 (κάθε απόγευμα 18:30 – 20:30 εκτός Δευτέρας και Τετάρτης). Θα σας ζητήσουμε να μας στείλετε μια φωτογραφία από το κατεστραμμένο δέμα και να κανονίσουμε για αντικατάσταση ή κάποιο εκπτωτικό κουπόνι για τις επόμενες αγορές σας.

Φυσικά και μπορούμε να συσκευάσουμε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει σε συσκευασία δώρου. Σημειώστε το στην παραγγελία σας, είτε καλέστε μας στο 2221311757 (κάθε απόγευμα 18:30 – 20:30 εκτός Δευτέρας και Τετάρτης) για να σας ενημερώσουμε για τυχόν έξτρα χρέωση.

Όλα τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα φτιαγμένα με πολλή αγάπη. Το περιεχόμενο είναι το ίδιο,αυτό που πιθανόν να αλλάζει είναι τα υλικά που χρειάστηκαν για τη συσκευασία τους (πχ.το ύφασμα που το στολίζει, το βαζάκι που ίσως να έχει κάποια σχέδια κλπ).

Shopping cart

0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.